Jubileumsfesten på Trevar'n

Skiklubben hadde fredag 18.november trommet sammen til jubileumsfest i det tradisjonsrike lokalet som i dag kalles Trevar'n, men som i årene 1983-2005 bar navnet Skiklubblokalet.

Festen hadde samlet mennesker fra ulike fra ulike epoker og grupper i skiklubben. Mange holdt hyggelige hilsningstaler til dagens styre, til festkomiteen og bokkomiteen. Talene hadde fokus på både fortid, nåtid og fremtid, og munnet ut i lykkønskninger for klubbens kommende liv og virke. Helge Lundberg ga en bred orientering om løfterike planer for Bråte skiområde, som nå ser ut til å finne sin form.

 Ordføreren var som snarest innom, og han hadde med både gode ord, boka om Skedsmo historie samt et gavebrev på 10.000,- se vedlagte foto. Alt var ting som varmet godt på skiklubbens festdag.

Festen markerte den høytidelige avslutningen på et innholdsrikt jubileumsår som nå går mot sin avslutning. Tidligere har det vært en rekke andre innslag: Vi har hatt både jubileumsskirenn, fest for de aktive, rulleskirenn og boklansering med en stor ski- og fotoutstilling i biblioteket.

 Neste sesong er i full gang med sine forberedelser. Riktignok gjenstår en del aktiviteter rundt boksalget, men stort sett kan vi vel nå erklære jubileumsåret for avsluttet, og si vel blåst.

Følg oss på sosiale medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift