Reisebrev fra HL på Tolga

Strømmen og Lillestrøm stilte sterkt opp på årets hovedlandsrenn, som i år var lagt til idylliske Tolga. Totalt 6 gutter og 3 jenter fra Sogl deltok på helgens arrangement. Her følger et reisebrev fra Helle Dahl.

Ida overrasker med gode prestasjoner. Hun ble nr. 66 på fredag og kom videre fra prologen på sprinten på lørdag.🤘🏼 Røk dessverre ut i kvartfinalen, men vi feirer henne som eneste strømmen og Lillestrøm videre fra prologen! 😄Nora har slitt med vonde lår, men kommer på en bra 82 plass på fredag! Nora er bare 2 sekunder fra å komme videre i sprinten! 🎉Helle gjør som forventet, men nådde ikke målet sitt om å komme på topp 100. Hun har vært syk i oppkjøringen til Hl og, derfor hadde ikke så store forventinger.️Guttene i klubben stråler av glede hele helgen, Stian gjorde det veldig bra og kom på en 36 plass på fredag. 😎Sander kom inn på en 108 plass på fredag, han hadde stor fart fra start og inn til mål, og ble derfor beste 01'er i klubben!🤗Snorre kom inn på en 207 plass, litt skuffa og litt sliten.🔥 Christian kom inn på en 226. Christian har ikke vært helt i form, men gjør et bra teknisk renn!🎿 Daniel kom inn på en 240 plass. Han sliter med pusten, men fullførte med et smil! 😁Mathias kom inn på en 253 plass. Tett blant guttene, og han er ikke langt bak Daniel!😘Vi alle kom til langrenncrossen utenom Ida, noe som var kjempe morsomt og hadde mange fall!😂 En slitsom helg med mange gode prestasjoner!💫💫

Utenom det sportslige ble tiden fordrevet med å sende snapps til hverandre. Utøvere, foreldre og trener hadde og en svært vellykket tur på pizza- og kebabresturanten i nabobygda Tynset. Den anbefales til forbipasserende.

Følg oss på sosiale medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift