Åpen nettbutikk for bestilling av klubbklær

Nettbutikken for kjøp av klubbtøy er åpen og bestillinger kan gjøres frem til midnatt 4. oktober.

Alt kjøp av Strømmen og Lillestrøm skiklubbs klubbtøy gjøres gjennom Original nettbutikk. Tøyet kan prøves og ses hos Foss Sport i Strømmen (åpningstider; man-fre 10-18 og lør 10-16). Når man har bestemt seg for hva man ønsker å kjøpe går man inn på nettbutikken som er opprettet for klubben og legger inn bestilling og betaler. Når varene er klare vil det bli gitt beskjed via klubbens nettsider og Facebook, og de kan da hentes ut hos Foss Sport (leveringstid er ca. 6 uker).

Nettbutikken er opprettet i samarbeid med Foss Sport, og de håndterer alt av produktspørsmål og prøving av tøy. Når man i butikken har bestemt seg for hva man ønsker å kjøpe, kan det være lurt å notere ned produktnavn og størrelse, slik at man har det klart til man selv legger inn bestillingen i nettbutikken. Klubbens overtrekksdress finnes i ulike kvaliteter, både med og uten fór. Den dressen mange har valgt å kjøpe tidligere er Star X microfiberdress med Star X softshell vest i tillegg.

Klubben har også i år valgt å sponse klubbtøy til utøvere. Dette gjør at prisen blir lavere enn ellers, og rabatten er fratrukket i prisene som vises i nettbutikken.

Designet på tøyet vises i nettbutikken. Når du har logget inn (klikk på den røde knappen «Teamshop»), klikk deretter på «se teamets design» så vil du få se designet på alt klubbtøyet til Strømmen og Lillestrøm skiklubb. Når det gjelder tekniske t-skjorter så tilbys denne i to utgaver. En i klubbens vanlige design, og en signalgul. Den signalgule er den som i nettbutikken er benevnt «neon».

Logg inn via denne linken: http://www.original.no/teamshop

Brukernavn er: strømmenlillestrøm

Følg oss på sosiale medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift